<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Alternatív Ayurvéda mentor képzés

Tényleg hálával tudok gondolni Rád, a tanfolyamra, és mindarra, amivel megajándékoztál. Nekem nagyon sokat jelentett mindaz, amiről beszéltél, amit tanítottál, és ahogy egyáltalán jelen voltál közöttünk, és nagy lökést adott abban az élethelyzetben, amiben éppen vagyok / voltam.  Sok negatív mintát láttam azoknál, akiktől tanultam, és ez valahol nagyon blokkolt engem a lelkem mélyén, még akkor is, ha soha nem tudtam ezzel a negativitással azonosulni. Köszönöm, hogy általad láthattam a fényes oldalt, ez nekem sorsfordító élmény volt.

Az Ayurvéda tudománya Indiából származik. Egy csodálatosan színes és hatalmas tudomány, melynek holisztikus elvei bár gyógyítják a fizikai test betegségeit, de annak okait mindig a tudatban keresik és megtalálásával bármilyen betegséget feloldanak. Talán ismerősen cseng az a gondolat, hogy „nincsen lehetetlen, csak tehetetlen”. Ayurvéda tanácsadóink ezt a tehetetlenséget hivatottak lehetőséggé átformálni és feléleszteni az ember belső lényegét, a lelkét, mely hosszú és egészséges életének záloga.

Induló kurzusunk kezdő napja: 2024. Március 18.

A képzési forma: Online tanfolyam, önálló ütemezéssel, online konzultációs mentorálással

Aki megismerkedik az Ayurvéda szellemiségével, nagy valószínűséggel életét változtatja meg és új szerelemre lobban. A tanácsadó életét át kell hassa az egészség iránti elkötelezettség, és annak a belátása, hogy minden ember a saját életének kovácsa, ugyanakkor pusztítója is. Több éves oktatói tapasztalatunk is bizonyítja: aki közel engedi magához az ősi védikus tanítások útmutatásait, egy lelki feltáráson keresztülhaladva nem csak fizikailag és lelkileg erősödik meg, de olyan dolgok is megtörténnek vele, melyekről már csak lemondóan álmodozott. (példának okaként születtek régóta várt gyermekek, reformálódtak meg halálra ítélt kapcsolatok)

Az AAM képzés célcsoportja

Mivel a tanfolyamon való részvétel feltételeként csupán középiskolai végzettséget írunk elő, így a tanfolyam résztvevője lehet bárki, aki régóta szimpatizál a holisztikus szemlélettel, Indiával, az Ayurvédával.

Úgy gondoljuk, hogy jógaoktatók hivatásának tökéletes kiegészítője lehet az ayurvédikus elvek szerinti megközelítés is, hiszen egy jógaoktató tudja, hogy nem minden jógi képes ugyanolyan intenzitással fejlődni vagy ászanákat gyakorolni. A jógaoktató az Ayurvéda személyiségelveivel jobban megérti tanítványát, s a testi-lelki gyakorlatokat még elmélyültebbé teheti, mindamellett, hogy egészségmegőrző elvekkel is gazdagítja tanítványát.

A tanfolyamot ajánljuk természetgyógyászoknak is. Sajnos ma Magyarországon az Ayurvéda oktatása nem képezi jelentős részét a természetgyógyász tanfolyamoknak. Így szeretnénk az Ayurvédát elismertté és népszerűvé tenni a Természetgyógyászok körében is.

A részvételt ajánljuk Ayurvédával már foglalkozó szakembereknek, például ayurvédikus masszőröknek, ayurvédikus babamasszázs oktatóknak, az Ayurvéda bármely ágát képviselő terapeutáknak. Tudásuk tökéletes továbbfejlesztése és elmélyítése a tanfolyam.

 

A programról részleteiben

A program moduljai:

        I.            Az Ayurvéda anatómiája (az Ayurvéda filozófiai elemei, testi-lelki anatómiájának elmélete)

      II.            Ayurvédikus személyiséganalízis és életmód (az ayurvédikus személyiség felismerése, az egyes személyiségeknek ajánlott egészségmegőrző rutinok, eljárások elsajátítása)

    III.            Ayurvédikus táplálkozástan és fitoterápia (az ayurvédikus táplálkozás és növénytan alapjainak megismerése, személyiséghez és az egészségi állapot felbillenésének kezelésére személyreszabott étkezés összeállítása, az Ayurvédában leggyakrabban alkalmazott növényi készítmények ismerete)

    IV.            Ayurvédikus egészség és betegségtan (a betegségek okai és azok felismerése, diagnosztizálása ayurvédikus módszerekkel, az egészséges állapot megteremtése, méregtelenítése rítusok)

      V.            Gyakorlati útmutatás a tanácsadásban ( testalkatelemzési gyakorlatok)

Az első 4 modul elméleti modul, teljeskörű elméleti tudást biztosít a résztvevőknek. Az 5. modul szolgál az elméleti tananyag gyakorlatban történő megismeréséhez. A gyakorlat része a részletes ayurvédikus személyiség feltárás gyakorlása, szituációs- és lelkigyakorlatok végzése.

A képzés során beadandó házi feladatokkal, ajánlások elkészítésével gyakoroljuk a kurzus során megismert elméleti összefüggéseket. A házi feladatok száma a végső, tanfolyamzáró dolgozattal együtt: 4.

 

Képzési napok

Mentor képzésünk jelenleg saját ütemezésű képzés keretén belül, online formában érhető el. Ez azt jelenti, hogy megadott időkereten belül a résztvevő a saját ütemezése alapján hallgathatja meg a tananyagot online oktatási felületünkön, mely tananyag elsajátításában segítségére vannak az oktatóval előre megadott időpontban történő online, videó alapú konzultációk. A konzultációk során van lehetősége a tanulónak az adott témakörrel kapcsolatos észrevételeit, kérdéseit megosztani az oktatóval.

Ennek tudatában a hagyományos értelemben vett képzési napok jelentőségüket veszítik.

Az online tanulásnak számos előnye van, a legfontosabbak egyike az, hogy a tananyag a képzés során bármikor elérhető, többször visszahallgatható.

ezenkívül a résztvevő megspórolhatja utazási és szállás költségeit, sőt, ideje nagy részét is!

Ajánljuk tehát mindenkinek, aki időhiányban szenved, akinek kisgyermekei vannak, aki külföldön él és szívesebben tanulna magyar nyelven és természetesen bárkinek, aki rendelkezik megfelelő számítógépes infrastruktúrával és szívesen választja a tanulás ezen módját.

 

A 2024. Március 18-án induló tanfolyam ütemezése

I. modul tanulmányozása (Az Ayurvéda anatómiája): 2024. március 18 - április 15.

II. modul tanulmányozása (Ayurvédikus személyiséganalízis és életmód): április 15 - május 13.

III. modul tanulmányozása (Ayurvédikus táplálkozástan és fitoterápia): május 13 - június 10.

IV. modul tanulmányozása (Ayurvédikus egészség és betegségtan): június 10 - július 1; július 1 - július 29.

V. modul tanulmányozása (Gyakorlati útmutatás a tanácsadásban, testalkatelemzési gyakorlatok):  (személyes megjelenés); Megbocsájtási tréning (online): 2024. augusztus - szeptember között

 

Modulzáró tesztek dátumai:

I. modul: 2024. április 15.

II. modul: 2024. május 13.

III. modul: 2024. június 10.

IV. modul: 2024. július 1 és július 29.

 

Képzési díj

A tanfolyam díja: 190.000 Ft. A tandíj kifizetésére részletfizetési kedvezmény vehető igénybe, maximum 4 részlet. A 4 részlet egyenként 47.500 Ft-ot jelent március - április - május - június hónapokban.

Fizetési kedvezményeink:

–        amennyiben a résztvevő hoz magával még valaki a képzésre: 5.000 Ft

–        egy összegű fizetés esetén (3 héttel a képzés indulása előtt) 7% kedvezmény: 190.000 Ft helyett a tanfolyam díja 176.700 Ft

–        Az Ayurvédiában elvégzett képzés esetén 7 % kedvezmény a tanfolyam díjából

A kedvezmények össze nem vonhatók!

A képzés egy záróvizsgával zárul, melynek formája: szóbeli vizsga online, illetve egy záró házi dolgozat elkészítése az Ayurvéda valamely témájában (ennek részleteiről a képzés során beszélünk)

A záróvizsga költsége 10.000 Ft, melyet a képzési díj nem tartalmaz.

 

A tanfolyamra jelentkezni lehet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött jelentkezéssel, melyre válaszként elküldjük a jelentkezési lapot és a képzési tudnivalókat.

Várjuk szeretettel jelentkezésedet, tarts velünk az Ayurvéda mélységeinek megtapasztalásában!

 

 

Ayurvédát csak autentikus forrásból!

Ha Ayurvédát szeretnél tanulni, kérlek, gondolkodj el azon, hogy mi a célod vele. Magadévá szeretnéd-e tenni hitelesen az Ayurvéda komplex tudományát, hogy legjobb tudásod szerint segíts más embereken, vagy csak betanított munkásként pénzt szeretnél „gyártani”.  Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Alt. Ayurvéda Mentor képzés

Március 18.

Kismama masszázsképzés

Április 25.

Babamasszázs oktató képzés

Április 29.

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Április 25.

Marma tanfolyam

Március 25.

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Január 29.

Záróvizsga dátumok 2024

Február 15  (jelentkezési határidő: január 24)

 

Valamennyi Online vizsgaalkalom!