<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: slice_title in <b>/var/userdata/web/ayurvedaoktatas.hu/website/www/templates/rt_enigma/overrides/mod_rokgallery/templates/showcase/default.php</b> on line <b>35</b><br />

Ayurvédikus babamasszázs oktatói tanfolyam

Tanítsd meg Te a mamákat az ayurvédikus babamasszázsra!

Ayurvédikus masszázstanfolyamok

A masszázsok királynőjét neked is ismerned kell!

képzések

Tanfolyamok

Ahol nem csak technikát tanulsz, hanem az életet is!


rólunk

Az Ayurvédia

Ismerj meg minket, céljainkat, hitvallásunkat és munkáinkat!

eoktatas

Online lehetőségek

Közelebb hozzád, híd közted és a céljaid közt!


kelet

Nepál - India

Ahol megtaláltam a szépséget.. és ahol megtaláltam a tudást...

Érdekességek

Oldalunkon számos érdekes írást találsz az Ayurvédával kapcsolatban. Talán neked is segítenek megérteni, hogy napjainkban miért növekszik annyira az Ayurvéda rajongók népes támora!

Bővebben

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Rólunk mondták

Köszönjük Hallgatóinknak, ügyfeleinknek az elismerő, bíztató gondolatokat, melyeket most honlapunk látogatóival is megosztunk!
 
Anett ...
10 éve foglalkozom kínai orvoslással, ami nagyon meghatározza az egész életemet, életvitelemet, gondolkodásomat, és nem gondoltam volna, hogy valami még így meg tud mozgatni, mint az Ayurvéda. Nagyon csodálatos anyagot állítottál össze nekünk, és nekem személyesen rengeteg érzelmi és intellektuális izgalmat okozott, nagyon sok új szempontot, információt, és gyakorlati útmutatót kaptam, úgyhogy nemhogy elvesztettem, hanem még inkább meghozta a motivációmat a tanuláshoz.

Tényleg hálával tudok gondolni Rád, a tanfolyamra, és mindarra, amivel megajándékoztál. Nekem nagyon sokat jelentett mindaz, amiről beszéltél, amit tanítottál, és ahogy egyáltalán jelen voltál közöttünk, és nagy lökést adott abban az élethelyzetben, amiben éppen vagyok / voltam.  Sok negatív mintát láttam azoknál, akiktől tanultam, és ez valahol nagyon blokkolt engem a lelkem mélyén, még akkor is, ha soha nem tudtam ezzel a negativitással azonosulni. Köszönöm, hogy általad láthattam a fényes oldalt, ez nekem sorsfordító élmény volt.

 
 
Eszter ...

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a nagyszerű képzésért, az idődért, az energiádért, amit ebbe belefektetsz.

Korábban szerintem azért nem fogott meg az Ayurvéda, mert nem volt egy olyan ember, aki azt érthető, emészthető formában át tudta volna adni. Te képes vagy erre, nagyszerű és hiteles ember vagy számomra, akitől nagyon jó alapokat kaphattam.

Nagyon örülök, hogy tavaly egy véletlen (vagy nincsenek véletlenek? :)) folytán elmentem a talpmasszázs tanfolyamodra, már akkor teljesen lenyűgözött az a szeretetteljes, elfogadó légkör, ami Téged körülvesz, az alaposságod, a tudásod, a lelkesedésed, ahogyan át tudod adni, el tudod magyarázni az összefüggéseket és tudtam, hogy szeretnék még sokat tanulni Tőled.

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek! 😍

Zsuzsi ...
 
"Mindent köszönök! Csodálatos képzés volt! Mind szakmailag, mind emberileg gazdagabb lettem. Közelebb kerültem a saját igazságomhoz és Istenhez. Hálásan köszönöm! Minden egyéb képzéseteken részt fogok venni! Csak így tovább!
 
Dóra ...
 
Minden fórumon hirdetem és fogom is azt, hogy itt az Ayurvédiában mindenki valódi értékeket kap! Emberséget, szeretetet, bizalmat, szaktudást, tiszteletet, alkalmazkodást ... Az elhivatottság, kötelességtudat, tapasztalat mellett szeretem, hogy ott a humor, a tapintat és az alázat! Köszönöm, hogy nálatok tanulhatok! Köszönök mindent a Mindenségnek!
 
Andrea …
 
Nagyon köszönök Nektek mindent! Mindent nagyon szépen és jól megszerveztetek, felépítettetek, előkészítettetek és mindenben segítettetek (én ezt nagyon nagyra értékelem, hiszen dolgoztam tanfolyamszervező cégnél és iskolákban is és tudom, láttam milyen  nagy odafigyelést igényel egy tanfolyam lebonyolítása). Szívesen mentem hozzátok, nemcsak a tudásért, a kellemes környezetért, hanem a családias hangulatért, ami azért mindig nagyon jó egyensúlyba maradt az oktatók és a tanulók között. :)
 
Detti …
 
Amióta az életmód tanfolyamra járok, másképpen viszonyulok a problémákhoz. Rengeteget fejlődtem az önismeretben, folyton elemzem, értelmezem a bennem zajló „eseményeket”, érzéseket, és ami ennél is fontosabb, az okokat, amelyek kiváltják ezeket. Az Ayurvéda szemlélete által megoldást találok a problémákra, próbálom megszüntetni a kiváltó okokat. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Amióta a tanfolyamra járok, a többi emberhez is másképpen közelítek. Egyre inkább látom a lelki konfliktusaikat és próbálok majd segíteni nekik is ezek feloldásában. De addig még nagyon sokat kell tanulnom, elmélyülnöm és teljesen magamévá tennem az Ayurvédát. Remélem sikerülni fog :)
 
Sára …
 
Rátaláltam a gyógyulás, a szépség és egészség templomára, ami segített, hogy megnyíljak önmagam számára és odaadjam magamnak tápláló, tiszta közvetítéssel, amit minden sejtem vágyott és ami újra lélegezni engedte a testem és a lelkem, szabadon, szeretetben.  Az Ayurvéda tudása az Ayurvédia szellemiségében fontos kísérőmmé vált, rátaláltam arra, ami segített újjászületni egy teljesebb minőségben. Nagy utazás végén és egy még nagyobb kezdetén állok. Része vagytok annak, ami az átlépés kapuját jelenti a számomra. Köszönet a tudásotoknak és az odaadásotoknak, köszönet a láng tiszta őrzőinek. Szeretettel: Sára
 
Melitta …
 
Nagyon megszerettelek benneteket, még jó hogy lesz babamasszázs mert így még egy kicsit találkozhatunk! Nagyon sokat tanulok tőletek mindíg!!! Köszönöm hogy vagytok! Fantasztikus élmény itt tanulni....olyan mintha haza jönnék! :) Köszönöm a lehetőséget kedves Dia és Szilvi!
 
Csilla …
 
Szeretném megköszönni és egyben élménybeszámolót tartani az első babamasszázs élményemről! :) Tegnap a munkahelyemen nappaloztam és mivel kevés baba volt, alkalmam nyílt a tanultakat "igazi" babán is kipróbálnom. Úgy döntöttem, hogy óra nélkül csinálom, hogy lemérjem, mennyire jó az időérzékem...:), pont fél óra volt fürdéssel együtt, úgyhogy nagyon büszke voltam magamra...:)))De, aminek sokkal jobban örülök, az az, hogy úgy érzem - a Ti segítségetekkel -, végre rátaláltam arra az útra, amit mindig is kerestem. (A bemutatkozásomban említettem, hogy mennyi mindent tanultam, mégsem éreztem igazán a magaménak egyiket sem.) Úgyhogy nagyon hálás vagyok, amiért létrehoztátok ezt az iskolát, s hogy megismerkedhettem az Ayurvédával. Nagyon érdekesek voltak az előadások, s igazán gondolatébresztőek is. Még nagyon sokat kell tanulnom ahhoz, hogy egyre mélyebbre merülhessek ebben az egészben - és természetesen sikeresen levizsgázhassak :).
 
Zsófi ...
 
Nagyon tetszett a családias légkör, amelynek kialakítása az oktatót dícséri.A nyugodtság, empátia szintén jó hatással volt rám. A helyszín tökéletes adottságokkal rendelkezik és kényelmes volt a gyakorlati oktatáshoz kialakított szoba. Az oktató hiteles, ezért is választottam ezt a képzést tanuláshoz. Az oktató bizonyította is ezt, nem csalódtam, tetszett. Köszönöm! Asta! :)
 

Ayurvédát csak autentikus forrásból!

Ha Ayurvédát szeretnél tanulni, kérlek, gondolkodj el azon, hogy mi a célod vele. Magadévá szeretnéd-e tenni hitelesen az Ayurvéda komplex tudományát, hogy legjobb tudásod szerint segíts más embereken, vagy csak betanított munkásként pénzt szeretnél „gyártani”.  Ha az első célt választottad, akkor érdemes autentikus forrástól tanulnod.

Bővebben ...

Rólunk mondták

Az Ayurvédáról - másként

Mesélek arról, amiért itt vagy :)

Sokan próbálták már megfogalmazni előttem az Ayurvéda lényegét, természetét.

Hogyan is lehetne szavakba önteni valamit, ami ennyire komplex, holisztikus és egyedülálló?

Bővebben ...

Közösségi oldalaink

Megtalálsz minket a Facebbok és Instagram felületein is:

@ayurvedia néven

Gyere és csatlakozz hozzánk ott is :)

Alt. Ayurvéda Mentor képzés

Március 18.

Kismama masszázsképzés

Április 25.

Babamasszázs oktató képzés

Április 29.

Ayurvédikus masszázstanfolyam

Április 25.

Marma tanfolyam

Március 25.

Ayurvédikus Fejmasszázs tanfolyam

Január 29.

Záróvizsga dátumok 2024

Február 15  (jelentkezési határidő: január 24)

 

Valamennyi Online vizsgaalkalom!